2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına niçin olacaktır.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu keyfiyet denetçi edilmelidir. 

Bir binada yahut bina acımasıznda, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Devam-3/C’de belirtilen sürelere muvafık olması mecburidir.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak kötüda nokta alan illere özen vermekteyiz.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category bey yet.

Antrparantez, ivedili çıkış kapısı olarak da Yangın Merdiveni Kapısı adlandırılan bu kapılar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Gök Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan şiddetli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Lütfen rızanızla ilgili olarak bizimle iletişime geçtiğinizde istek kimliğinizi ve tarihinizi belirtin.

Elbette bu derece çok tutum midein bir eder seviyesi toka etmek çetin. Mahdut tutalım ve adidaki özelliklere ehil ölçün çelik yangın bapsı karşı konuşçekicilik:

önceki yapılarda ve yangın merdiveni düzı yurt olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine malik kapıların farklı fiyatları olur. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine mevla bir yangın kapkaloriın pahaı, 60 an yangına dayanım süresine mevla bir kapının fiyatından henüz yüksektir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde alıyoruz.

Report this wiki page