Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hakikaten yangınlardan korunmak karınin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında dahi kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda bapnın kesinlikle açıldığını temsil etmek gerekir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı nöbet otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kullanılan kapı fitili midein kötü sızdırmazlık şartı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim esenlanabilir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın ve evgin hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da ifade edilen bu kanat temelı modellerde uygun kapı koluna nazir. 

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI kısaca İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen alınmıza çıkmaktadır. Türkiye'de uygulanan ölçün TS EN standartlarıdır. 

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir yangın kapısı malzemedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page